Empatisch, warm, stevig, humoristisch en vooral heel praktisch en doelgericht

Sparren met Sandra

Als we met elkaar aan de slag gaan, trekken we op als team. Alleen zo kunnen we de juiste tactiek volgen en voor jou een optimaal resultaat bereiken. Binnen zo’n team moet je elkaar wel blindelings kunnen vinden. En aanvoelen hoe de ander in de wedstrijd zit. Zelf heb ik dat zesde zintuig ontwikkeld tijdens mijn eigen loopbaan als leidinggevende in het bedrijfsleven. Ik heb van dichtbij gezien met welke heftige veranderingen je als werknemer en mens soms te maken krijgt. Ik heb ervaren dat mensen hun grenzen blijven oprekken om bepaalde doelen en status te bereiken – en dat die doelen vaak juist steeds verder weg komen te liggen. Maar je kunt jezelf niet continu overbelasten en druk (laten) opleggen. Er moet balans zijn, in jezelf, in je werk, in je omgeving en in je leven.

Ik begrijp de organisaties, maar ook de mens die met een hulpvraag komt

De aanval is de beste verdediging

Zo heb ik zelf geleerd om verantwoordelijkheid te nemen en een andere weg in te slaan. Carrière maken en status nastreven: ik voelde me er niet beter door, maar het kostte wel veel energie. Dat was het moment om het roer om te gooien en te kiezen voor een opleiding tot therapeut. Op zoek naar het hoe en waarom van onze (onbewuste) patronen en hoe ze in elkaar zitten. Want hoe kun je met andermans angsten, trauma’s en belemmeringen werken als je die van jezelf niet goed kent?

Jaren van studie en ervaring hebben me geleerd om meer te vertrouwen op mijn zintuigen, mijn ratio los te laten en te luisteren naar mijn lichaam. Het lijkt zo normaal, maar velen van ons doen dat niet (meer), terwijl we juist dáár heel veel energie uit kunnen halen. Nu leef ik vanuit mijn instinct, mijn hart en ben mij volledig bewust van mijn angsten en patronen. Die gaan namelijk niet weg, maar ik heb er wel mee leren omgaan, zodat ik er niet meer door geremd word. En dat gun ik iedereen!

Kennismaking met de werkwijze van Egofix.

“Our wounds are often the openings into the best and most beautiful part of us.”

“Our wounds are often the openings into the best and most beautiful part of us.”

Egofix is aangesloten bij:

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze
Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze
Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg
Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg