Marc

Het traject heeft mij heel veel inzicht gegeven in mijzelf. Mijn energie kwam terug en ik ben uit de burnout gekomen.
Ook heb ik geleerd hoe ik mijn gevoel aansluit met mijn ratio. Dus als ik een besluit neem, is dat ook het juiste voor mij?

Jiska

Ik zocht ‘rust in mijn lijf’, maar hoe doe je dat dan? En toen ik dat eenmaal ervaarde, had dit traject veel meer impact op mij dan alle voorgaande trajecten bij elkaar. Ik zit in een nieuwe ‘flow’ en zou dat ook zeker aan iemand anders aanraden.

Ruby

Ik had nooit durven dromen dat mijn angst- en paniekklachten weg zouden gaan. Maar er is een nieuwe versie van mijzelf naar buiten gekomen die eerst nooit durfde. Als je er klaar voor bent, raad ik dit iedereen aan.

“Ben jij klaar om het aan te gaan, samen met mij?”

“Ben jij klaar om het aan te gaan, samen met mij?”

Egofix is aangesloten bij:

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze
Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze
Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg
Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg